Over

Partij Boeken

Echte boeken brengen sfeer en zijn geschikt als aankleding

 

Boeken zijn voor veel mensen iets bijzonders. Een boek wordt vaak geassocieerd met gezelligheid, diepgang en geluk. Boekenkastvulling met echte boeken wordt daarom op veel plaatsen gebruikt om de sfeer postitief te beinvloeden.

Voor bijvoorbeeld een hotel is het zeer belangrijk dat een klant zich op zijn gemak voelt, net zoals thuis. Het is daarom ook niet voor niets dat onze boeken in veel hotels worden gebruikt als aankleding van de lobby en de hotelkamers. Een bijkomend voordeel van het gebruik van echte boeken is dat de hotelbezoeker in aanraking kan komen met een breed scala aan informatie en verhalen.

Ook voor andere horeca gelegenheden, zoals cafe's en restaurants, zijn echte boeken uitermate geschikt als aankleding voor het interieur. In een aantal cafe's wordt succesvol gebruik gemaakt van onze boeken om het gezelliger te maken.

Daarnaast richten wij ook boekenkasten in bij mensen thuis. Heeft u een bijzondere kamer om tot rust te komen, te genieten van een sigaartje of een mooi glas whisky, dan is een met echte boeken gevulde boekenkast een waardevolle aanvulling.

Voor bijna elke aanvraag en ieder budget vinden wij een passende oplossing.

 

Recente opdrachten

Het selecteren van passende boekenkastvulling is een tijdrovende bezigheid. Heeft u een vaste deadline, dan is het raadzaam om ons tijdig te informeren.

 

Wij hebben ook een haal- en breng service. Voor een all-in tarief van € 37,50 excl. btw, krijgt u de beschikking over een VW transporter bestelbus met chauffeur. De chauffeur helpt u tevens met in- en uitladen. De prijs is inclusief kilometers en brandstof. Voor reserveringen en beschikbaarheid kunt u ons bellen of mailen.

 

Wij bieden tevens voordelige mini-opslag voor de tijdelijke opslag van boeken en boedels.

Boeken kopen

Onze boekenkastvulling is leverbaar van 1 tot 200 strekkende meter. De meterprijs is afhankelijk van uw wensen en eisen. Ter indicatie: wij kunnen al 10 meter boeken leveren vanaf € 250,00. In verband met de margeregeling is geen btw verschuldigd over de prijs van de boeken.

  • Pockets per meter v.a. € 25,00
  • Paperbacks per meter v.a. € 35,00
  • Gebonden per meter v.a. € 75,00
  • Mix per meter v.a. € 60,00
  • Antiquarisch per mtr v.a. € 600,00

Boeken huren

In sommige gevalen, zoals bij de opname van een film, een TV uitzending of een beursstand, kan het voordeliger zijn om onze de boeken te huren in plaats van te kopen.

  • Huurprijs is 50% van de koopprijs
  • Na 1 week een toeslag van 5%
  • Boeken dienen onbeschadigd retour te komen
  • Borgstelling verplicht
  • Haal- en brengservice

Speciale wensen

Naast de reguliere opdrachten is het voor ons een uitdaging om bijzondere wensen te vervullen. Mochten wij u onverhoopt niet ten dienst kunnen zijn, dan laten wij dat tijdig weten. Voor een persoonlijke offerte kunt u ons bellen of mailen.

Boek2 Antiquariaat

Herenweg 24 - III

3602 AP MAARSSEN

 

e-mail: info@boek2.nl

telefoon: 0654-380560

website: www.boek2.nl

 

 

Copyright © 2005 Boek2 Antiquariaat - All Rights Reserved